Gira Info Terminal Touch in spiegel

DMX movinghead

Toshiba wandunit airconditioning

woning Ijburg Amsterdam

Ijburg is de nieuwe stadswijk ten oosten van Amsterdam. Voor onze relatie hebben wij hier de afwerking met verlichtingsarmaturen en diverse elektrotechnische installatie-onderdelen gerealiseerd.

Een moderne maar vooral ook gezellige sfeer is gecreëerd door het toepassen van armaturen van Foscarini, Flos, Modular en Bega. Hierbij is de Allegro vivace van Foscarini een echte eye catcher. In een bijpassende kleur zijn in alle kamers Lumiere 05 plafondlampen eveneens van Foscarini geplaatst. De uiterst moderne en futuristische Modular Spock led plafondlampen die in het trappenhuis zijn gemonteerd zorgen voor een mooi contrast.

Op het gebied van elektra en domotica hebben wij oplossingen kunnen bedenken die naderhand geïnstalleerd kunnen worden. Op deze manier wordt het wooncomfort verhoogd zonder daarbij wanden en vloeren open te breken. Zo is er voor het Comelit iPower intercom systeem geen enkel breekwerk nodig geweest terwijl het nu toch mogelijk is om in iedere ruimte te kijken wie er aan de deur staat en de deur te openen. Tot slot zijn er door slimme domotica toepassingen functionaliteiten gerealiseerd die er bij de oplevering van de woning nog niet waren.

Contact

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht
E: info@vormlicht.nl
T: 043 321 54 54
F: 043 325 07 50

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht | E: info@vormlicht.nl | T: 043 321 54 54 | F: 043 325 07 50