Gira Info Terminal Touch in spiegel

DMX movinghead

Toshiba wandunit airconditioning

Villa Cadier en Keer

In deze woning heeft Vormlicht vrijwel de gehele elektrotechnische installatie gerenoveerd. De werkzaamheden omvatten onder andere het vernieuwen van de groepenverdelers, bedrading en schakelmateriaal en het installeren van ledverlichting en een ip-intercomsysteem. Daarnaast is het alarmsysteem door een onderaannemer weer geheel up-to-date gebracht.

Aangezien het een (gedeeltelijke) renovatie betreft is er voor een draadloos domoticasysteem gekozen dat in de toekomst vrijwel onbeperkt uitgebreid kan worden. Het voordeel van een draadloos systeem is dat er weinig hak- en breekwerk voor nodig is. Daarnaast kan een opdrachtgever nog in een vrij laat stadium wijzigingen in de installatie doorvoeren zonder dat de installateur hierdoor in de problemen komt. Teleco Automation is een bedrijf dat gespecialiseerd is in dergelijke radiografische automatiseringstoepassingen. In deze woning zijn er voor bepaalde lichtpunten zelfs helemaal geen schakelaars toegepast. Bediening gebeurt enkel met een app. op de smartphone of tablet. 

De intercominstallatie is opgebouwd rond Comelit Icona Handsfree video-monitors. De full-duplex 4,3″ 16:9 touchscreen kleurenschermen zijn voorien van ‘Sensitive Touch’-technologie, led-achtergrondverlichting en swipe-functie. Het geheel kan altijd probleemloos bediend worden met smartphone of tablet van waar ook ter wereld dankzij de portal die gratis door Comelit ter beschikking wordt gesteld. 

Contact

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht
E: info@vormlicht.nl
T: 043 321 54 54
F: 043 325 07 50

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht | E: info@vormlicht.nl | T: 043 321 54 54 | F: 043 325 07 50