Gira Info Terminal Touch in spiegel

DMX movinghead

Toshiba wandunit airconditioning

residentiële warmtepomp toepassingen

Onze Daikin lucht-lucht warmtepompsystemen hebben een breed toepassingsgebied. Ze kunnen worden toegepast op plaatsen waar zowel koeling en/of verwarming gewenst is. Vaak is het bij renovatie of plaatsing achteraf veel makkelijker om een split warmtepompsysteem te installeren dan om bestaande cv-leidingen door te trekken. Bovendien kunnen de buitenunits vrijwel overal geplaatst worden; buiten tegen de muur, op het balkon of zelfs op een schuin dak.

Een split-warmtepompsysteem bestaat uit een buitenunit en één of meerdere binnenunits (multi-split). De buiten- en binnenunit(s) worden verbonden door middel van koperen koelleidingen. Deze koelleidingen worden zoveel mogelijk uit het zicht gemonteerd. Daar waar de leidingen niet uit het zicht gemonteerd kunnen worden passen wij leidinggoot toe voor een strakke afwerking.

De Daikin wandunits voor residentiële toepassingen kunnen worden gerangschikt in diverse afwerkingsniveau's:

  • Daikin FTX. De "standaard" wandunit die alles behalve standaard is. Ook deze unit mag zich de stilste airco ter wereld noemen. Voorzien van koel-, verwarmings, ventilatie- en ontvochtingingsfunctie. 
  • Daikin FTXS. De luxere uitvoering van de FTX-serie die onder andere voorzien is van een 2-zone bewegingssensor, 3-D luchtstroom, verticale en horizontale auto-swing en weektimer. Afgewerkt in een schitterende mat witte kleur.
  • Daikin Emura. Een innovatief en stijlvol vormgegeven wandunit verkrijgbaar in wit of zilver. Dit model is bekroond met de IF product design award en Reddot design award.

Wanneer u kiest voor Daikin warmtepompsystemen dan kiest u voor uiterst energiezuinige en stille systemen. Een speciale nachtmodus zorgt ervoor dat het toch al zeer geringe geluidsniveau van de buitenunit nog verder wordt teruggedrongen.

Daikin warmtepompsystemen zijn te bedienen door middel van de bijgeleverde afstandbediening, de optionele Online controller voor uw smartphone of met KNX gebouwautomatisering. Uiteraard kan Vormlicht dit alles voor u verzorgen.

Geleverde diensten

COMFORTABEL BINNENKLIMAAT

Contactformulier

Soort contact *
 Dhr.  Mevr.
Naam *
Telefoonnummer
E-mail adres *
Bericht *

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht | E: info@vormlicht.nl | T: 043 321 54 54 | F: 043 325 07 50