Gira Info Terminal Touch in spiegel

DMX movinghead

Toshiba wandunit airconditioning

Luxe patiowoning

Bij de verbouwing van dit voormalig taxibedrijf tot luxe patiowoning is een geheel nieuwe elektrotechnische installatie aangelegd. Daarnaast hebben wij ook zorg gedragen voor de mechanische ventilatie.

De installatie omvat o.a. een Gira deurcommunicatiesysteem en een Gira Powerline datanetwerk. 
Op wens van de architect is er gekozen voor een intercomsysteem dat volledig geïntegreerd kan worden in het schakelmateriaal. Het Gira 2-draads deurcommunicatiesysteem kan daarnaast probleemloos uitgebreid worden met Codeklavier, Fingerprint en Transponder toegang.

Voor het Powerline netwerk hoeft geen aparte netwerkkabel aangelegd te worden waardoor er aanzienlijk bespaard kan worden op installatiekosten. Daarnaast is dit systeem veel flexibeler dan traditionele LAN-verbindingen aangezien elke wandcontactdoos in het huis gebruikt kan worden als data-aansluitpunt. Een WLAN-netwerk wordt probleemloos opgebouwd door middel van de Gira WLAN-adapter HomePlug AV. Deze wordt eenvoudig in een wandcontactdoos gestoken en biedt zo een betrouwbare WLAN-verbinding in afzonderlijke ruimten of woongedeelten.

Als verlichting is er gekozen voor dimbare Modular Smart Cake ledarmaturen en onopvallend weggewerkte dimbare ledstrips. De ledstrips in de lange gang geven zoveel licht dat deze hier als hoofdverlichting zijn toegepast.

Geleverde diensten

EFFICIËNTE GEBOUWEN
VERLICHTING

Contact

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht
E: info@vormlicht.nl
T: 043 321 54 54
F: 043 325 07 50

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht | E: info@vormlicht.nl | T: 043 321 54 54 | F: 043 325 07 50