Gira Info Terminal Touch in spiegel

DMX movinghead

Toshiba wandunit airconditioning

Koekkelkoren dranken BV

Voor Koekkelkoren dranken BV heeft Vormlicht recent de gevelverlichting geautomatiseerd. De installatie heeft twee uitgangspunten. Ten eerste moeten de armaturen door nieuw te installeren bewegingsmelders ingeschakeld worden en ten tweede dient er ook een terugkoppeling plaats te vinden wanneer armaturen gaan branden.

Wij hebben de opdrachtgever geadviseerd om deze automatisering te realiseren door middel van digitalSTROM. DigitalSTROM is een Smart Home systeem dat de bestaande elektrische installatie gebruikt als communicatieleiding. het voordeel hiervan is dat er geen aparte leidingen voor communicatie tussen de verschillende sensoren aangelegd hoeven te worden hetgeen een aanzienlijke kostenbesparing met zich meebrengt.

DigitalSTROM is uitermate geschikt om naderhand in een bestaande installatie in te bouwen. Door de inspanning van design- en productieteams is het gelukt om de techniek zo compact te maken dat deze in de lege ruimtes achter armaturen en schakelaars past. Het systeem kan worden ingebouwd zonder enige vorm van verbouwing aan het pand. Met de gepatenteerde digitalSTROM-technologie kan alles wat op stroom is aangesloten onderdeel worden van een revolutionair Smart Home. 

Naast het aanleggen van de digitalSTROM installatie heeft Vormlicht ook de nieuwe bewegingsmelders en led stralers rondom het pand aangelegd. Daarnaast is de verlichting in de bedrijfshal vervangen door led high bay armaturen. 

Contact

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht
E: info@vormlicht.nl
T: 043 321 54 54
F: 043 325 07 50

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht | E: info@vormlicht.nl | T: 043 321 54 54 | F: 043 325 07 50