Vormlicht levert ook ledverlichting voor in bad

Schakel- en verdeelinrichtingen van Vormlicht Maastricht

Airconditioninginstallaties door Vormlicht

Vormlicht installatietechniek maakt efficiënte, moderne en vooral gebruiksvriendelijke installaties. Van een doorsnee elektrotechnisch installatiebedrijf hebben wij ons de laatste jaren geprofileerd tot dé partner in techniek.

Vormlicht heeft zich toegelegd op 4 kernactiviteiten:

Slimme woningen

Wij zijn actief op het gebied van gebouwautomatisering sinds 2000. Zowel met fabrikant specifieke systemen maar tegenwoordig vooral met KNX, de wereldwijde standaard voor woning- en gebouwcontrole. Als gecertificeerd Partner KNX zijn wij gespecialiseerd in KNX-technologie. De laatste nieuwe ontwikkelingen en trends worden door ons op de voet gevolgd.

Efficiënte gebouwen

Uiteenlopend van elektrotechnische installaties voor woningen, kantoren, winkels, appartementencomplexen en bedrijfshallen tot photovoltaïsche zonnepanelen en IP-camera systemen. Vormlicht is een bij Uneto-Vni aangesloten installatiebedrijf met gediplomeerde installateurs.

Comfortabel binnenklimaat

Vormlicht installeert al meer dan 20 jaar airconditioningsystemen in samenwerking met onderaannemers op het gebied van klimaatbeheersing. Sinds 2008 voeren wij deze werkzaamheden alleen nog zelfstandig uit. Door onze f-gassen certificering zijn wij een erkend koeltechnisch installatiebedrijf op het gebied van comfortkoeling. Wij installeren uitsluitend efficiënte Daikin lucht/lucht en lucht/water warmtepompinstallaties voor zowel airconditioning, warm tapwater en centrale verwarming. Onze systemen hebben één van de hoogste SEER’s (Seasonal Energy Efficiency Ratio) en SCOP’s (Seasonal Coëfficient of Peformance) in de markt.

Verlichting

Van oudsher één van de eerste verlichtingszaken in Maastricht. Vandaag de dag zijn wij uw adres voor design verlichting van Artemide, Foscarini, Tecnolumen en Luceplan. Voor projectmatige toepassingen kunt u eveneens vertrouwen op onze jarenlange ervaring met projectverlichting. 

Neem contact met ons op voor informatie over één van onze diensten of voor een offerte op maat.

Vormlicht schakel- en verdeelinrichting

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht | E: info@vormlicht.nl | T: 043 321 54 54 | F: 043 325 07 50