Led verlichting

Nieuwe Daikin Emura

Daikin introduceert nieuwe design airconditioner

In het voorjaar van 2014 introduceert Daikin de nieuwe generatie van haar design airconditioner de Daikin Emura.

Evenals zijn voorganger is deze airconditioner in Europa ontwikkeld, geheel naar Europese maatstaven. Dankzij het aerodynamische design, een ontwerp van het gerenommeerde Duitse buro Yellow Design, is de nieuwe Daikin Emura een aanwinst voor elk modern interieur.

Naast de stijlvolle vormgeving, het hoogkwalitatieve materiaal en de uitzonderlijke afwerking heeft de nieuwe Daikin Emura een ongeëvenaard rendementsniveau: koelrendement (SEER) A+++ en verwarmingsrendement (SCOP) tot A++. De Daikin Emura is leverbaar in modellen van 2 t/m 5 kW, in zilver met antraciet of in egaal mat wit. 

Innovatieve technologie 
Een intelligente 2-zone bewegingssensor detecteert de aanwezigheid van personen in de ruimte. Wanneer er langer dan 20 minuten geen beweging wordt waargenomen, schakelt de unit naar een energiebesparingsmodus. Zodra iemand de ruimte binnenkomt, keert de unit automatisch terug naar de oorspronkelijk ingestelde temperatuur. Ook zorgt de sensor voor een hoger comfort door de luchtstroom weg te richten van personen als die zich in de ruimte bevinden. Daarnaast heeft de Daikin Emura tal van andere slimme, comfortverhogende functies, zoals
 3D-luchtstroom, fotokatalytisch luchtzuiveringsfilter en nachtmodus. De innovatieve compressortechnologie optimaliseert het rendement, vooral in deellast, en combineert dit met een uiterst laag geluidsniveau, slechts 19 dB(A). 

Groot gebruiksgemak

De Daikin Emura kan voor een hele week worden geprogrammeerd, met verschillende instellingen voor elke dag, zodat de prestaties van de unit op de behoeften van de gebruikers kunnen worden afgestemd. Voor een nog groter gebruiksgemak kan de nieuwe Daikin Emura op afstand worden bestuurd met behulp van een app die beschikbaar is voor zowel Apple als Android. Hierdoor is het mogelijk de unit zowel binnenshuis als buitenshuis te bedienen.Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht | E: info@vormlicht.nl | T: 043 321 54 54 | F: 043 325 07 50