Led verlichting

LED als algemene of accentverlichting

Philips MASTER LEDspot

Ledverlichting is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit de zakelijke markt. Horeca, kantoren en winkels, ze worden steeds vaker voorzien van verlichting volledig gerealiseerd met led-armaturen en led-lichtbronnen. Ook in de privé omgeving zien wij een duidelijke verschuiving van gloeilampen en halogeenlampen naar ledverlichting.

Beide markten kunnen wij uitstekend bedienen met ons ruim assortiment led-lichtbronnen voor algemene en accentverlichting. Philips is één van de marktleiders op het gebied van ledverlichting. Jarenlang onderzoek en testen heeft ertoe geleid dat de MASTER LED's van Philips uitblinken in energie-efficiëntie, lichtopbrengst en duurzaamheid. Veel Philips led's hebben op het einde van hun levensduur (tot wel 45000 uur) nog steeds 70% van de oorspronkelijke lichtopbrengst.

De lichtbronnen zijn te verkrijgen in verschillende lichtkleuren variërend van warm wit tot wit en koel wit. Mede hierdoor en door de hoge kleurweergave-index van 80 en hoger (goede kleurwaarneming) benaderd het licht van de MASTER LED's dat van halogeenlampen. Bij een woonkamer of kantoor volledig voorzien van Philips ledverlichting zal de algehele ervaring niet te onderscheiden zijn van halogeenverlichting.

Daarnaast zijn de meeste ledlampen van Philips goed te dimmen met bestaande dimmers zowel hoogvolt (230 V) als laagvolt (12 V). Bij het dimmen van een halogeenlamp of gloeilamp ontstaat een warmere lichtkleur. Bij led's is dit niet het geval. Als een led wordt gedimd dan neemt de lichtopbrengst af maar blijft de kleur gelijk. Philips heeft hiervoor de DimTone ontworpen. Een ledlamp die wel een warmere lichtkleur krijgt bij het dimmen. Hiervoor zorgt een extra ingebouwde amberkleurige led die naarmate er meer wordt gedimd steeds feller gaat branden. Het resultaat is een lichtbron die in gedimde toestand niet te onderscheiden is van een gedimde halogeenlamp.

Voorbeelden van veel voorkomende lichtbronnen in de spotjes van badkamers, keukens, restaurants, etc:

Dé vervanger voor 50W hoogvolt halogeenlampen: Philips MASTER LEDspot 6W GU10.
Dé vervanger voor 35W hoogvolt halogeenlampen: Philips MASTER LEDspot 4W GU10.
Dé vervanger voor 50W laagvolt halogeenlampen: Philips MASTER LEDspot 10W GU5.3.
Dé vervanger voor 35W laagvolt halogeenlampen: Philips MASTER LEDspot 7W GU5.3.

Bestel ze tegen zeer scherpe prijzen in de webshop. En bent u niet zeker van uw keuze dan kunt het ons altijd vragen.

Philips MASTER LEDbulb

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht | E: info@vormlicht.nl | T: 043 321 54 54 | F: 043 325 07 50