T5 armaturen Kessels Automobielen

T5 armaturen Patisserie Royale Maastricht

Pendelarmaturen cafe Zuid Maastricht

projectverlichting

Projectverlichting is de verlichting die vaak in grotere hoeveelheden voornamelijk in kantoren, winkels, showrooms en bedrijfshallen wordt toegepast. Bij dit soort toepassingen maken wij bijna altijd een lichtplan op basis van computersoftware. In combinatie met onze kennis van een zeer groot assortiment projectverlichting kunnen wij u altijd een passend alternatief aanbieden.

De verschillende toepassingsgebieden vragen om verschillende benaderingen.

Bij kantoren is naast voldoende licht ook het welzijn van de werknemers van belang. Zo mogen armaturen geen hinderlijke flikkeringen in beeldschermen veroorzaken. Dit kan vaak tot oogklachten en hoofdpijn leiden.

In winkels en showrooms moet rekening gehouden worden met de inrichting. Een wisselende opstelling van de producten heeft een ander lichtplan nodig dan een vaste opstelling. Daarnaast is het van belang dat er binnen voldoende licht is zodat de winkel of showroom van buitenuit niet zo donker aandoet. Dit is 's avonds  maar vooral ook overdag zeer belangrijk.

Vanuit milieu-overwegingen en vanwege economische motieven is het voor zakelijke gebruikers van belang om energie te besparen door middel van energiezuinige armaturen en energiebesparende maatregelen. Een voorbeeld van energiezuinige armaturen zijn hoogfrequente spiegeloptiek armaturen met T5 fluorescentie buizen. Een energiebesparende maatregel kan een daglichtregeling zijn die ervoor zorgt dat de verlichtingssterkte wordt aangepast aan de hand van de hoeveelheid natuurlijke verlichting die binnentreedt.
 
Voor al deze maatregelen kunnen aanvragen voor subsidies worden ingediend bij het Rijk of de Provincie.

Recente showcase

Boels Brussel

Contact

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht
E: info@vormlicht.nl
T: 043 321 54 54
F: 043 325 07 50

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht | E: info@vormlicht.nl | T: 043 321 54 54 | F: 043 325 07 50