fil de fer terra

Nemo Crown

LucePlan Titania

designverlichting

Foscarini Caboche Soffitto

Verlichting is meer dan een lampje ophangen of plaatsen. Met een goede verlichting kunt u de door u gewenste sfeer creëren. Een sfeer die u kunt afstemmen op de toepassing van de ruimte. Een ontvangsthal vraagt om een andere benadering dan een living.  De keuze van de materialen zegt daarbij veel over uw smaak en over uw persoonlijkheid. In onze speciaalzaak in de Rechtstraat in het stadsdeel Wyck Maastricht, bieden wij u een uitgelezen en exclusieve collectie voornamelijk Italiaanse en Spaanse designverlichting.

Wij leveren onder andere:

Artemide; Bega; Belux; Catellani&Smith; Dab; DeltaLight; Disegnoluce; Foscarini; Iguzzini; Kreon; LucePlan; Lucitalia; Lumina; Tecnolumen; Tobias-Grau

Catellani&Smith Fil de Fer
dimmers
Het is niet ongebruikelijk dat bij het aanschaffen van nieuwe verlichting vaak wordt gekozen voor een dimmer. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de juiste dimmer bij de armaturen wordt geleverd. Indien mogelijk proberen wij deze te integreren in uw bestaande schakelmateriaal.

draadloos bussysteem
Maar onze dienstverlening gaat nog veel verder. Bestaande installaties kunnen probleemloos worden uitgebreid met de diverse draadloze bussystemen. Hierdoor wordt het mogelijk om nieuwe en bestaande armaturen overal in huis te schakelen of dimmen. Uw verlichting kan dan door middel van een afstandbediening of een vast gemonteerde wandzender worden bediend. Als eindgebruiker kunt u probleemloos zelf uw verlichting integreren in lichtscenes.

lichtbronnen
Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid gamma van lichtbronnen zoals gloeilampen, halogeenlampen, tl-en spaarlampen, gasontladingslampen en ledlampen.

Recente showcase

Boels Brussel

Contact

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht
E: info@vormlicht.nl
T: 043 321 54 54
F: 043 325 07 50

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht | E: info@vormlicht.nl | T: 043 321 54 54 | F: 043 325 07 50