airconditioning domotica

verwarming, luchtbehandeling en airconditioning

badkamerthermostaat domotica

Met domotica kunnen wij energiezuinige en gebruiksvriendelijke zoneverwarming realiseren. Per ruimte worden thermostaten geplaatst die doorlopend de temperatuur meten. Indien er warmtevraag is dan zal alleen die ruimte verwarmd worden waar het nodig is. Het voortdurend inregelen van thermostaatkranen behoort hiermee tot het verleden. U stelt gewoon de gewenste temperatuur per ruimte in en u hebt er verder geen omkijken meer naar.
Op een centrale bedieningseenheid kunt u de bedrijfsstand van de verwarming selecteren zoals; comfort, nachtverlaging, vorstbescherming en stand-by. Deze toepassing kan worden uitgebreid met sensoren die registreren of in een ruimte een raam langdurig openstaat. Het systeem reageert hier vervolgens op door de verwarming voor dit vertrek uit te schakelen.

Daikin airconditioning Maastricht

Door het toepassen van een hygrostaat kan in een badkamer altijd de juiste luchtvochtigheid worden gehandhaafd. Bij een signalering van een te hoge luchtvochtigheid wordt automatisch de mechanische ventilatie in een hogere stand gezet. Indien de gewenste waarde is bereikt dan wordt de ventilatie weer terug geschakeld. U hoeft dus zelf niet meer een 3-standen schakelaar te bedienen.

Uit een airconditioningsysteem kunnen wij nog meer comfort halen door het te koppelen aan de gebouwautomatisering. Het is zelfs mogelijk om door middel van uw smartphone de airco thuis alvast aan te zetten zodat uw woning heerlijk koel is voordat u thuiskomt. Wij zijn niet alleen uw installateur voor het installeren van een Daikin airconditioning wij kunnen deze vervolgens ook perfect koppelen aan een KNX domotica installatie!

Recente showcase

Boels Brussel

Contact

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht
E: info@vormlicht.nl
T: 043 321 54 54
F: 043 325 07 50

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht | E: info@vormlicht.nl | T: 043 321 54 54 | F: 043 325 07 50