consumentenelektronica domotica

consumenten elektronica

Gira tv gateway

De televisie kan een integraal onderdeel worden van het domotica-systeem. Middels speciale menu-navigatie kan met de afstandbediening het systeem worden bediend. Ook een laptop/desktop of afzonderlijk touchscreen kan als centrale bedieningseenheid dienst doen.
Uw televisie kan bijvoorbeeld ook door middel van een "picture in picture" het beeld van de intercominstallatie laten zien. Zo hoeft u niet op te staan als iemand aanbeld. De automatische deuropener bedient u met uw huistelefoon of gsm toestel.

iPod dockingstation domotica

Met multiroom audio kunnen wij uw bestaande audiosysteem integreren in het domoticasysteem. In alle ruimten kan dan afzonderlijk van elkaar naar verschillende muziekbronnen worden geluisterd. Doormiddel van dockingstations kunt u overal naar muziek van uw iPod luisteren met perfecte geluidskwaliteit.

Er zijn tegenwoordig al fabrikanten van witgoed en bruingoed die een aansluiting hebben voorzien voor domoticatoepassingen. Hierbij kan gedacht worden aan apparaten die zelf een melding naar de fabrikant of installateur sturen indien er onderhoud dient te worden uitgevoerd.

Recente showcase

Boels Brussel

Contact

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht
E: info@vormlicht.nl
T: 043 321 54 54
F: 043 325 07 50

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht | E: info@vormlicht.nl | T: 043 321 54 54 | F: 043 325 07 50