Zonnepanelen

Met Vormlicht kiest u voor betrouwbare PV-installaties die bijdragen aan de verlaging van uw energienota.

Er zijn vele normen en richtlijnen van toepassing bij netgekoppelde PV-installaties (fotovoltaïsche zonne-energiesystemen). Dit geldt voor de PV-panelen en de omvormer(s) maar ook voor de elektrische installatie waarop wordt aangesloten. Vormlicht is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid. U kunt er dus gerust van zijn dat de gehele installatie vakkundig en volgens de normen wordt uitgevoerd.

Wij installeren systemen voor zowel platte als hellende daken. De panelen worden gemonteerd in deugdelijke ophangsystemen die aan de strengste eisen voldoen. Uiteraard wordt door ons elke situatie apart beoordeeld en berekend.

De systemen die Vormlicht aanbiedt zijn voorzien van een uitgebreide garantie zodat u zorgeloos jarenlang kunt profiteren van gratis stroom.

SMA smart energy

Bovendien is Vormlicht een systemintegrator en daarom bij uitstek de partij om uw PV-installatie intelligent te koppelen aan een (KNX) domotica installatie. Wij kunnen ervoor zorgen dat grootverbruikers zoals de wasmachine en wasdroger automatisch worden ingeschakeld op het moment dat de panelen de meeste stroom opwekken. Hierdoor haalt u nog meer rendement uit uw zonnepanelen. Met zonnepanelen kan een airconditioning voor niks uw huis heerlijk koel houden.

Voor uitgebreidere informatie of een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek kunt u altijd contact met ons opnemen.

Recente showcase

Boels Brussel

Contact

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht
E: info@vormlicht.nl
T: 043 321 54 54
F: 043 325 07 50

Rechtstraat 8-10, 6221 EJ Maastricht | E: info@vormlicht.nl | T: 043 321 54 54 | F: 043 325 07 50